menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Weert weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

payroll bedrijven Weert

Een kundige Payroll uit Weert helpt u graag verder.

Handen vrij voor ondernemen: Payroll Weert

Medewerkers in loondienst houdt in dat het goed met uw bedrijf. Het bedrijf gaat dan dusdanig goed dat u het niet alles meer alleen af kunt. Maar er is ook een andere kant van de medaille wanneer u vaste medewerkers in loondienst heeft. Personeel in dienst zal ook inhouden extra werk en meer verantwoordelijkheid voor u. U moet een administratie met betrekking tot de salarissen voeren en als werkgever verwacht men van u dat u zekere risico’s gaat dragen.

Juridisch werkgeverschap en functioneel werkgeverschap zijn termen waarmee u als werkgever ook mee te maken gaat krijgen. U bent verantwoordelijk voor alle wettelijke eisen en u zult alle werkgeverslasten moeten dragen als we het hebben over het begrip juridisch werkgeverschap. Als functioneel werkgever draagt u ook de verantwoordelijkheid voor alle resterende zaken die aan het werkgeverschap verbonden zijn, zoals mensen in dienst nemen en ontslaan, salarishoogte vaststellen en beoordelingsgesprekken voeren. Het functioneel werkgeverschap richt zich vooral op de situatie op de werkvloer. Wanneer we het hebben het juridisch werkgeverschap, heeft dat vooral betrekking op dingen zoals administratieve, juridische en wettelijke verantwoordelijkheden die u als werkgever draagt.

Het meest eenvoudig uit te voeren is natuurlijk het functionele werkgeverschap, dat gaat om de dagelijkse dingen die zich afspelen op de werkvloer. Met betrekking tot het juridisch werkgeverschap spelen er ligt dat anders. Hier krijgt u risico’s te dragen die u vrij veel geld kunnen kosten zonder dat u daar invloed op kunt uitoefenen. Zo bent u verplicht ziekengeld uit te keren als een personeelslid langdurig ziek is. Wanneer u een payroll bedrijf inschakelt kunt u dergelijke risico’s ontlopen. Feitelijk wordt het juridisch werkgeverschap dan ondergebracht bij een payrollbedrijf en zo krijgen uw personeelsleden op tijd hun salaris.

U wilt meer informatie over de voordelen van payrolling voor uw bedrijf? Bent u met uw bedrijf gevestigd in Weert of daar in de buurt, dan is het mogelijk om van diverse payroll professionals een prijsopgave te krijgen. In een blik ziet u dan bij welk payroll bedrijf u het minste betaald voor de beste service.

357
Klanten geholpen met payroll bedrijven vergelijken
2.492
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Weert

Professionele payroll uit Weert

Als u al uw medewerkers onderbrengt bij een payroll bedrijf, bent u formeel gezien geen werkgever meer. U kunt zich dan weer voor de volle honderd procent bezighouden met uw onderneming! Op dat moment heeft u uw handen weer vrij, vrij om om u te concentreren op uw onderneming. Uw payroll partner neemt alle administratie voor zijn rekening, of het nu gaat om pensioenen, begeleiding bij ziekteverzuim of salarissen, u hoeft hier niet meer over na te denken. Alles dat u nog hoeft te doen is zorgen voor de werkroosters van de medewerkers en op tijd de gewerkte uren door te geven aan uw payroll partner.

Wellicht moet u nog wennen aan het idee, u geeft de leiding over een onderneming zonder werknemers. Het hoeft natuurlijk niet zo rigide. U heeft bijvoorbeeld ook de keuze nieuwe werknemers bij de payroll partner onder te brengen of seizoenskrachten. Er zal niet veel wijzigen voor de nieuwe werknemers in het geval van een payroll constructie. Zij kunnen dezelfde (cao)arbeidsvoorwaarden houden. Bij ziekte of arbeidsongeschikt zijn kunnen zij terugvallen op de begeleiding van de specialisten van de payroll organisatie.

Payroll regio Weert, wat kost het

Het tarief van de payroll partner bestaat uit verschillende onderdelen, maar het komt eenvoudig gezegd op neer dat het uurloon van de betreffende werknemer is verhoogd met een opslag. Kosten voor het voeren van de administratie en het dekken van bepaalde risico’s zoals arbeidsongeschiktheid zitten in deze opslag. Polissen kunnen door payroll bedrijven, vanwege hun omvang, veel voordeliger worden geregeld dan door andere bedrijven. Vergeet niet, dat dit onkosten zijn die u ook zulten moeten maken wanneer u personeel in loondienst heeft.

mac
mac
img

Ik ben Cherique Fleming, regiomanager in Weert. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een payroll bedrijf uit Weert.

Vergelijk effectief payrolling professionals in Weert!

Onderzoek is inmiddels door ons geregeld voor u. Makkelijk toch? De payroll bedrijven die bij ons geregistreerd staan, zijn allen professionele bedrijven. Het zijn specialisten met heel veel ervaring in HR Management. Weet u hoeveel tijd u nu besteedt aan uw personeels- en salarisadministratie? Wat zijn de kosten als we het hebben over de personeelskosten van uw bedrijf? Wanneer u gebruik gaat maken van payrolling gaat u zeker tijd overhouden, weet u al hoe u die tijd kunt gaan gebruiken?

Bent u benieuwd naar wat payrolling allemaal voor uw bedrijf kan doen, en wat dat voor positieve effecten dat op uw bedrijfsvoering kan hebben? U kunt nu zonder verdere verplichtingen payroll offertes aanvragen. Op onze website kunt u snel en eenvoudig meerdere prijsopgaven opvragen bij verschillende payroll bedrijven in Weert en omgeving. Zo kunt u eenvoudig vergelijken en kiezen met welke payroll partner u wilt verder praten.

Recensies

Dit is wat tevreden Payroll matches over Professionals Weert te zeggen hebben!

img

Niek Moerman

Ik had best wel haast bij het vinden van een Payroll. Mijn beste vriendin raadde Professionals Weert aan en ik was aangenaam verrast. Door het eenvoudige formulier en de snelle opvolging was de juiste partij zo gevonden. Bedankt Professionals Weert!

img

Janske Hofstede

Direct een Payroll gevonden. Ik ben snel en deskundig ontzorgd door Professionals Weert. Ook in het weekend stonden ze voor mij klaar!

Professionals uit andere branches in Weert

Let's Talk

Bij Professionals Weert staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier