menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Weert weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

mediators Weert

Een kundige Mediator uit Weert helpt u graag verder.

Hoe mediators uit Weert u verder helpen

Doorgaans wordt een mediator ingeschakeld wanneer u en de betrokken partij er middels een bemiddelingstraject uit willen komen. Vòòrdat er een advocaat aan te pas komt dus! Overigens is het zo dat bij een vonnis van een rechter er altijd één van de partijen in een conflictsituatie de zaak verliest, de oorzaak van het conflict zal dus niet opgelost worden. Mediation kiest u voor u allebei.

De mediator leidt het gesprek en zal alleen vragen stellen, maar zal nooit adviseren. Uiteraard zorgt een mediator er wel voor dat er informatie wordt gegeven die in een specifiek conflict nodig is. Om tot een oplossing te komen is er de wil van beide partijen nodig om het conflict tot een goede oplossing te brengen. Van allebei de partijen wordt verwacht dat zij naar elkaar kunnen luisteren en zich kunnen inleven in elkaars situatie.

De eerste sessie zal bestaan uit een uitleg van het totale proces en zal de mediationovereenkomst worden getekend. In deze overeenkomst staan alle spelregels, zoals het zorgdragen van vertrouwelijkheid en de vrijwillige basis.

Zodra alle problemen op tafel liggen en eventueel goed zijn besproken zal er een onderhandelingsgesprek plaatsvinden over de mogelijke oplossingen. In de afrondende fase kunnen de partijen dan tot een definitieve oplossing komen, waarna deze oplossing zal worden vastgelegd in een vaststellingsovereenkomst. Zo ontstaan er geen misverstanden over wat er is afgesproken.

Een mediator uit Weert kan onder andere worden ingeschakeld voor:

  • geschillen in de relationele sfeer
  • burenruzies
  • conflicten tussen werkgevers en werknemers
  • geschillen tussen afnemer en leverancier
  • overige zakelijke conflicten
  • conflicten met overheidsinstanties
307
Klanten geholpen met mediators vergelijken
2.492
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Weert

Een zakelijk mediator in Weert helpt u verder.

Juridische conflicten liggen voor een ondernemer altijd op de loer. Misschien is er een vertrouwensbreuk tussen een zakenpartner en u ontstaan? Zo kunt u een geschil met een werkgever krijgen, of er ontstaat een conflict met een leverancier of een klant.

De stap naar de rechter is natuurlijk snel gezet, maar hoe zeker bent u dat dat de juiste stap is? Stelt u zich voor dat u een juridisch probleem met een klant heeft, dan betekent een gang naar de rechtbank meestal ook in dat uw relatie met de klant definitief stuk is. Als dit een goede klant is die u eigenlijk niet kunt missen, dan is de gang naar de rechter misschien toch een iets te grote stap. En hoe hoog het conflict met uw medewerker ook is opgelopen, een werknemer kan nog veel flinke problemen zorgen.

U zult het waarschijnlijk niet altijd zien, maar voor vrijwel alle conflictsituaties is een oplossing te verzinnen. Het probleem is vaak dat het conflict te hoog is opgelopen en beide partijen te eigenwijs zijn om nog iets te willen toegeven. Om toch tot een oplossing te komen zonder interventie van de rechter, kunt u bijvoorbeeld eens denken aan een mediator.

Is er sprake van een een juridische conflict en wilt u dit niet voor de rechter oplossen? Dan kunt u een mediator inschakelen. Bent u werkzaam in Weert of omgeving, dan bent u hier aan het juiste adres. Zodra u uw gegevens hier invult krijgt u in een mum van tijd prijsopgaven binnen van verscheidene mediators in Weert.

mac
mac
img

Ik ben Cherique Fleming, regiomanager in Weert. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een mediator uit Weert.

Zoeken naar professionele mediators in Weert?

Als u een mediator zoekt, dan is het verstandig een mediator uit ons netwerk te kiezen. Om te worden geregistreerd, dient een mediator aan een aantal kwaliteitseisen van de federatie voldoen. Met een Professionals Weert mediator kunt u ervan uitgaan dat u met een professionele en ervaren mediator in zee gaat. De mediators die hier geregistreerd zijn staan, zijn tevens allen geregistreerd in het nationaal register.

Voorkom juridische ellende. Bij een rechtszaak is er maar één winnaar; bij een mediation proces komen beide partijen als winnaar uit de bus. U kunt snel diverse mediation prijsopgaven opvragen, gewoon op onze website. U kunt dan gemakkelijk verschillende mediators onderling vergelijken en besluiten welke mediator u in de arm wilt nemen. Wellicht de voordeligste? Of kiest u er voor een bij u in de buurt?

Het grootste voordeel van professionele mediators uit Weert is, dat beide partijen het uiteindelijk eens worden en toch nog een oplossing vinden waar allebei aan gewerkt hebben en beiden achter staan. Bij een gerechtelijke procedure heeft u maar te accepteren wat de rechter besluit en dat is wellicht niet in uw voordeel.

Snel vrijblijvende offertes aanvragen

Recensies

Dit is wat tevreden Mediator matches over Professionals Weert te zeggen hebben!

img

Jan-Willem ter Avest

Ik ben goed geholpen door Professionals Weert. Door de super service heb ik direct een Mediator gevonden die mij met mijn kwestie kon assisteren. Samenwerken met Professionals Weert zorgt ervoor dat er vrijwel meteen een last van je schouders valt.

img

Neele Schotmans

Professionals Weert heeft gewoon goed werk geleverd. Meteen gehandeld op mijn offerte aanvraag. Het was gewoon prima in orde. Zo zou iedereen moeten werken!

Professionals uit andere branches in Weert

Let's Talk

Bij Professionals Weert staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier